Gésa alapok

Kedves kuncsaftok!

AZ IDŐRŐL. 2011.07.22

kuncsaft.hu az időről

Aki már volt szolgáltatónál, az tudja, hogy az időponttal kezdődik minden. Illik pontosan érkezni és illik pontosan távozni.

Természetesen illik pontosan fogadni is, és illik a kifizetett időt hagyni kellemesen eltölteni is valamint ehhez segítséget nyújtani.

Abban a pillanatban, hogy a fenti illendőségek valahol sérülnek, minden csúszik és a káosz a sértődöttség, a rossz érzet is mind megjelenik.

Ha egy kuncsaft korábban érkezik, az nem baj, ha a szolgáltató éppen nem pont neki készülődik (elő). Viszont ha a jelenlegi kuncsaft ideje még tart, akkor pont úgy nem fogja a szolgáltató kitenni, mint ahogy majd a lent várakozó előbb érkezőt sem ha az utána érkező is korábban érne oda. Így türelmet kérünk.

A fentiek tükrében nem megy el az sem, hogy az idő leteltével, még erre meg arra hivatkozva szeretnénk továbbidőzni, hisz egy másik kuncsaft meg lehet, hogy lent áll és vár. Ugye te sem szeretnél lent állni és várni a megbeszélt időpont után csak,  mert az előző "úr" nem szeretne még felöltözni?!

Ezt tartsátok szem előtt.

 

A FIZETÉSRŐL. 2011.07.28

 

Kedves kuncsaftok,

ki ne gondolt volna már arra, hogy utólag fizet?! Ezzel az írással ezt szeretném tisztázni, előttetek.

Vannak oldalak, ahol láthatod mit "veszel", elolvashatod milyen extrákat kérhetsz.Beszélhetsz a hölggyel és megkérdezheted, amit nem  tudtál elolvasni, majd az árakat is kikérheted. Időpontot, egyeztethetsz, kéréseid lehetnek a fogadó ruhát illetően stb. Mindez idáig te anonim vagy, teljes mértékben. Képzeld el, ha ez fordítva lenne, pld elküldöd a pénzt egy címre amit te nem ismersz, és azt mondják ha  a pénz megjött, akkor majd láthatod a képet, olvashatod a vállalásokat, megkapod a számát és beszélhetsz vele, de csak ha  a pénz megjött. Te elküldenéd? Nem! Ezért kell előre rendezni amit szeretnél és amiben előzetesen megállapodtatok. Sok kuncsaft visszaél azzal, ha utólag fizethet, és ezért alakult ez így ki. Nagyon fontos!!! Aki tisztességes szándékkal megy el egy hölgyhöz, annak nem gond az előre fizetés! Ezért nem csodálkozzon az, aki akadékoskodik a fizetést illetően és el lesz vagy lett küldve.

 

AZ ÁRAKRÓL. 2011.09.01

 

Uraim, van itt egy kis görbe tükör az árak terén. Sokan írják, mondják, hirdetik is néhol, hogy mennyi a tiszteletdíjuk. Van, ahol összeg nem szerepel, csak azzal csalogatják a kuncsaftokat, hogy minél olcsóbbnak tűnő `AKCIÓKKAL" magukra vonják a figyelmüket a hölgyek. Tisztázzunk pár fogalmat köntörfalazás nélkül.

Alap: az a szolgáltatás, ami minden szolgáltatónál kb. ugyan az, mint idő, mint nyújtott szolgáltatás terén. Pld. Fél óra díja és a fél órában nyújtott szolgáltatás mindenféle extrák nélkül csak a leg alapabb dolgokra szorítkozva. Ez az alap. Ennek az ára ugyan ilyen formában csak a legkisebb ár amiért ezt meg lehet kapni, ezt hívjuk alapárnak. Így már tudjuk mi az alapár és mit kapunk érte.

Extra: azok a szolgáltatások, amik az alapszolgáltatáson felül vehetőek igénybe, attól függően, hogy a szolgáltató rutinja milyen nagy és hogy a kuncsaft igénye  mennyire színes. Ezeket a plusz dolgokat, meg lehet fizetni az alapáron felül, ezt hívjuk az extrák árának. Az extrák külön-külön is fizethetőek és igénybe vehetőek és együtt is lehet egy úgynevezett akciós csomagban az alapon felül megvenni.

A csavar a dologban:

ha azt olvassa valahol a kuncsaftunk, hogy "minden az alapban van nálam", az kb. 99,99%-ban biztos, hogy így néz ki.

Vegyük az alapszolgáltatást a példa és csakis a példa kedvéért egy órában 10.000Ft.-nak.

Aki alapárat mond, az ezt a pénzt kéri el, aki azt mondja, az alapban van, az nem állítja, hogy 10.000Ft.- lesz az óra nála.

Aki 10e alapot mond és plusz extrát, az lehet és lesz az extrákkal majd a végösszegnél akár 15-18e Ft.- is. Na de vissza  a csavarhoz. Szolgáltatónk a példa kedvéért ezt írja ki "minden az alapban van nálam". Ekkor jön a csavar, nála az alap nem 10ezer hanem  pld 14 vagy több. És ebben benne lehet valóban egy-két extra. Viszont mint olyan pont ott jár a kuncsaftunk mintha egy normális alappal dolgozó szolgáltatóhoz megy el és kér pld 2 extrát.

A baj az ezzel:

hogy az a kuncsaft, aki nem akar extrát, vagy nem bízik az egészségügyi igazolás meglétében és ezért soha nem vesz igénybe semmi extrát, az nem mehet ehhez a szolgáltatóhoz, vagy ha megy, akkor jóval magasabb áron ugyanis nála az alap több mint azt írtam is. Így kifizet a kuncsaft akár egy-két extrát is, amit nem fog igénybe venni a fenti okok miatt. Ez fer lenne? Nem! Ezek a szolgáltatók joggal kapják meg a MA vagy a KE rövidítést az értékelésükben, ami annyit tesz, hogy  KE=kötelező extra és az MA= magas alap.

Figyeljünk tehát oda, az alap az extrák nélkül értendő. és az ár is a legkisebb ár. Aki úgy hirdet, hogy „minden az alapban van" ott magas lesz az alapár, mert extrás alapról beszélünk. Itt nem tudunk extrák nélkül szolgáltatást igénybe venni, csak ha azt kifizetjük, még ha nem is kívánjuk igénybe venni. Azt mondom az alap az alap, és az extra erre jön, az a jó szolgáltató, akihez mindenki el tud menni és azt kapja, amit kér. Ezen túl azt fizet, amit kért és kapott. Az a szolgáltató ahol nincs meg a klasszikus puritán alap, az ezzel leveszíti azon vendégek körét, akik egyéb okokból nem kívánnak igénybe venni semmilyen extrát.

 

A KÉPEK. 2011.09.13

Kedves kuncsaftok, lássuk akkor a szolgáltatók képes hirdetéseinek rejtelmeit.

Számtalanszor jártunk már úgy, hogy kinéztünk egy szolgáltatót a képei alapján és megérkezésünkkor, nem azt kaptuk, amit vártunk, és amiért odamentünk.

Ez a cikk, nem csak a leplet rántja le erről a képmizériáról, hanem segít is elkerülni a jövőbeli hasonlóan kellemetlen „élményeket" is.

A hirdetők vagy ha úgy tetszik szolgáltatók, képes hirdetései az alábbi módon készülnek, alakulnak.

A manapság még létező, de már lejárt verzió az, amikor kamuképekkel hirdetnek. Ezek a képek nem a hirdetőt ábrázolják és szinte mindig profi modelleket, profi beállított, műtermi képekkel ábrázolnak.

A fentiekből ered, hogy a legnagyobb csalódások a kamuképes hirdetések kapcsán keletkeznek.

Ezt követi a profi fotós által készített műtermi, sminkelt, fodrászolt, beállított kép, teljes körű retusálással.

Ennél valóság hűbb egyel a nem profi, de pld hobbifotós által készített nem műtermi képek, smink és fodrászolás nélkül, enyhe retusálással.

Ami minden kuncsaft álma lenne az a következő, fotózáshoz nem értő „fotós" készít házi környezetben képet a hirdetőről és ezt így teszi ki a hirdetési oldalra.

Itt abba nem megyek bele, hogy az arckitakarás, testi hibák pld. műtét, májfolt stb. kitakarása, vagy tetoválás eltüntetése az nem tartozik a retusált képek fogalmába, hisz nem javít a hirdető alakján, max. inkognitóját őrzi meg, ha ezek nem látszanak.

Javaslat: Van már olyan oldal ahol a hirdetők csak és kizárólag saját képekkel hirdethetnek, és erre garanciát is vállal az oldal. Amennyiben kamuképes hirdetést találsz az oldalon, úgy az oldal üzemeltetője 10.000.- HUF-ot fizet neked. Ez az oldal a www.rosszlanyok.hu

 

A KOR. 2011.09.16

Az életkor az, az ingoványos talaj ebben a műfajban, amit nehezen lehet megértetni mind két oldallal, hogy fontos, vagy éppen nem, és ha igen miért, avagy miért nem. Ezen túl ellenőrizni is lehetetlen. Minden valamire való hirdetési oldal feltünteti a hirdető korát. Pontosabban kéri a hirdetőt, hogy adja meg regisztráláskor. Ez meg is történik, de a kor megadása a nőknél még ezen, műfajon kívül is kényes dolog. Tegyük fel, hogy a hirdető nem a valós korát adja meg, ezzel kockáztat, hogy ha a kuncsaft jön és a kiirt kor merőben eltér attól amit a látvány nyújt, akkor az neki minimum ciki, ott akkor és személyesen. Amennyiben csal pár évet és a látvány ezt feledteti, vagy nem látszik rajta az a pár év, amit elcsalt a kor megadásakor a saját javára, akkor az nincs is. :-) Maradjunk annyiba, mindenki annyi idős amennyinek érzi magát, de ne felejtsük el, hogy mások szerint meg annyi idős, amennyinek látszik. Ezen túl a kor nem betegség, hanem állapot, ami mindenkinél bekövetkezik, és ugye a kor sokszor egyenlő a rutinnal!!! :-)

 

TELEFONOS BEJELENTKEZÉS. 2011.09.25

 

A telefonos bejelentkezés, vagy érdeklődés az első lépés, amiből az derül ki, hogy a kuncsaft szeretne valamilyen szolgáltatást igénybe venni, nem csak kíváncsiskodik. Mindenféle levelezés, meg szavazás, online bejelentkezés, és egyéb dolgok csak komolytalan körítések. Meg kell értenie a kuncsaftnak is, hogy azzal, hogy elküld egy sablonlevelet pár szolgáltatónak, és abban árlistát kér tőlük, az nem jelent egy szolgáltatónak semmit. A szolgáltatóknak meg azt kel felismerniük, hogy van olyan kuncsaft,  aki meg nem szeretné kiadni a telefonszámát, ezért ír. Na de itt akkor ellent mondok magamnak. Eszerint akkor mégis csak lehet írásban komolyan érdeklődni? Nem, azaz komoly folytatással a fenti okok miatti írásos érdeklődés esetén nem, hisz ha a számtitok miatt nem hívja, hanem ír és úgy kérdez, sem folytatódhat másképpen, mint fel kell hívnia a szolgáltatót, és ha az számkijelzés nélkül nem fogad hívást, megint csak áll a projekt. Ez a „piac" egy kölcsönös bizalmi viszonyon alapuló szolgáltatás többek közt. Ezért az volna a javallott, hogy sem a szolgáltató ne éljen vissza a megtapasztalt számmal és a kuncsaft se rejtegesse magát, hisz egyenes és fer üzleti érdeklődés esetén ez az anonimitás megőrzésére görcsölés minimum érthetetlen. Tehát egészséges esetben a kuncsaft, míg eljut a szolgáltatóhoz, azaz felhívja, így kéne hogy kinézzen.

Eldönti, hogy szeretne egy jó masszázst

Felkeresi azt az oldalt, amin talál masszőröket (www.rosszlanyok.hu)

Kikeresi a keresővel a neki megfelelőt helyileg és egyéb adatok tekintetében.

Amikor kiválasztotta, és tetszenek a képek és minden az ínyére való a szolgáltatóval kapcsolatban, akkor a hirdetési oldalon feltüntetett telefonszámon, felhívja a szolgáltatót és érdeklődik, árak, további lehetőségek, időpont egyeztetés, és cím felől.

Aki nem így tesz, az vagy nem akar semmit igénybe venni vagy ha igen, nem becsületesen igyekszik a közelébe kerülni egy szolgáltatónak és az ne lepődjön meg ha nem fogadják vagy elküldik ha egyáltalán elmegy a szolgáltatóhoz.

Mellékesen jegyezném meg, hogy az anonimitás hátránya az, hogy a kuncsaft a szolgáltatóról sem tud véleményt írni utólag, ha valami baja volt azzal, amit kapott ahelyett amit szeretett volna..

 

A "BŰVÖS" XIII. KER. ÉS AMIVEL JÁR. 2011.10.04

Két oldalról lehet ezt vizsgálni, értékelni. Első a vendég, mert ugye a vendég, azaz a kuncsaft az első. Második a szolgáltatói oldal.

Tehát, kuncsaft urak a bűvös XIII. Ker. rabjainak írodik ez és annak, aki még nem a rabja, de kacsingat felé. A XIII. Ker. egy igen központi helyen lévő városrész, aránylag könnyen megközelíthető mindenhonnan, és két híd is van aminek a pesti oldali lába ebbe a kerületbe vezet. Ez lehet az oka annak, hogy sokan ezt a kerületet előnybe részesítik sok más kerülettel szemben. Ám van pár árnyas oldala amellett, hogy központi helyen van, ezzel sokszor nem számolnak a kuncsaftok. Most ezeket fejtem ki, hogy összegezve át tudja gondolni a kedves kuncsaft, hogy honnan is válasszon. A XIII. Ker. hátrányai:

Nehéz a parkolás, a szabad helyek tekintetében, és ez a díj akár 400Ft/óra is lehet. Az biztos, hogy mindenképpen fizetős lesz az ottlétünk, központi hely lévén az átmenő forgalom is nagyobb, így sokkal nagyobb az esélye, hogy ismerőssel találkozunk vagy látja meg a kocsinkat. És itt még nem említettem, hogyha megbüntetnek a parkolás miatt vagy, meghúzzák a kocsinkat, esetleges családi állapotunkból adódóan, nehezebb ügyintézés elé nézünk mint amúgy. A több szolgáltatóból (sokszorosa más kerületekbe lévőknek) adódik, a nagyobb forgalom, így a nehezebb időpontegyeztetés, és ugye ezzel egyenesen arányos e kerületben a sűrűbb szolgáltatólátogatottság, ami megnöveli minden egyéb egészséggyi gond esélyét. Ez természetesen egy igényes szolgáltató esetében nem lehet gond, de a lehetőség a levegőben van mindíg, kérdés hogy kell-e érdemes-e ezt az esélyt növelni?! Mivel a XIII. Ker. nem Budapest legnagyobb kerülete (lásd a képen), viszont a legtöbb szolgáltatói helyet foglalja magába, így az esély arra hogy egy több fős lakásba érkezünk, sokkal nagyobb mint máshol. Pontosan Budapest XXIII. kerületéből ha a legnagyobbakat vesszük előre a sorban, a XIII. kerület a 18. helyen van így a 6. legkissebb kerület. Mindezek ellenére a legtöbb szolgáltató ott van.

Természetesen mindenki saját maga szabadon választja meg, hogy hova megy és miért, valamint hogy ezért mit vállal és az megéri-e?! Mi csak összegeztük azt, amit esetleg még senki nem tette meg, vagy egyben nem látta át.

Szolgáltató hölgyek, a számok azt mutatják, hogy erősen vonzódtok a XIII. Ker.-ben kialakítani a bázisotokat. Azt, hogy mi lehet ebbena jó nektek, és mi a rossz, most összfoglalom. A mai közösségi oldalak vonzásában, hajlamosak az emberek oda, húzni ahol sokan vannak. Ez az egyetlen ok, ami miatt oda mennek a szolgáltatók, azaz lehet más okuk is, de ez az ami megállja a helyét. Más egyetlen magyarázat vagy ok sem létezik arra, hogy miért tódulnak oda a szolgáltatók, és nem  egy sokkal kedvezőbb helyen lévő kerületbe. Gondold csak végig, elmész egy olyan kerületbe, ahol minimum a hírdetések száma alapján jóval 100fő fölötti a szolgáltató, és ezek csak akik ott hírdetnek, ahol megszámoltuk. Kérdésem a következő, vagy olyan fiatal, vagy olyan csinos, vagy olyan "olcsó", vagy olyan széles repertoárú, hogy ezzel a piaccal fel tudod venni a versenyt a túltöltött XIII. kerületben, vagy csak beállsz 101.-nek azt lesz ahogy lesz? Bizony bizony, beállsz a sok másik szolgáltatóval együtt, aztán nem értitek, miért nem megy úgy, ahogy szeretnétek, vagy ahogy igérték. Hát ezért. Ne felejtsétek el, ebben a műfajban is piac van, kínálat és túlkínálat. A XIII. kerületben túlkínálat van, és te ott szeretnél boldogulni nem si akár hogyan. Akkor bizony a már ott lévőkkel kell felvenned a vesenyt, jobban kell kinézned de minimum úgy, jobb árakon kell dolgoznod, de mindenképpen jobb szolgáltatónak kell lenned. Ugye látod már hogy ezt 100 főnél nagyobb tömeggel szemben szinte lehetetlen megvalósítani, pláne úgy hogy ezt ők is tudják és ők i igyekeznek nálad jobbak lenni, de ők már bejáratottak ott. Erre temeg odamész kezdőnek. Ez jó húzás? Nem, ez ostobaság!!! Ha a fenti hasonlításokkal vagy csak egyikével nem rendelkezel, hogy főléjük kerekedj, nem fogsz úgy keresni, ahogy szeretnéd és ennek egyszerű oka lesz. Rossz helyen vagy! Tegyük fel, hogy befekszed magad a top 10be a XIII. kerületiek közt. Tudtad, hogy egy oldal véleményírásánál van olyan rublika, hogy fizetős parkoló? Nem tudtad? Akkor már tudod, mivel ez minden XIII. ker.-i szolgáltatóról elmondható, így neked is ez lesz az első olyan vélemény, ami rólad íródik, és ha kitetted szíved lelked is, akkor is már csak egyel rosszabb értékelést kaphatsz mint más akinél nem fizetősa parkolás. Megéri ez???

Természetesen mindenki saját maga szabadon választja meg, hogy  hol dolgozik  és miért, valamint hogy ezért mit vállal és az megéri-e?! Mi  csak összegeztük azt,  amit esetleg még senki nem tette meg,  vagy egyben  nem látta át.

 

RÖVIDÍTÉSEK. 2011.10.07

 

MA

Magas alap. Azok a szolgáltatók érdemlik ezt meg, akik a „nálam a minden az alapban van" közhellyel próbálják a sok gyanútlan kuncsaftot becsapni, és magukhoz csalogatni. Itt mindig az a helyzet, hogy valóban az ő általa alapnak hívott összegbe benne van minden, de az jóval magasabb, mint amúgy egy becsületes szolgáltató valós alapja, ahol amúgy szintén lehet extrát kérni, csak az alap az valóban alap.

KE

Ezt azok a szolgáltatók érdemlik meg, akiknél nem lehet egyszerűen, sima extra nélküli  gumis órát kérni, csak ha kifizeti a kuncsaft azokat az extrákat is, amiket amúgy biztos, hogy nem fog-nem akar  igénybe venni. Ez lényegében hasonlít a felül említett MA-hoz.

BN
Bérnőstény azaz a szolgáltatók nem kulturált megnevezése.

DT
Deep throat, vagyis mély torok. Csak és kizárólag arról mondható ez el akinek a pénisz a torkán le is megy nem pedig beleütközik.  

BF
Barátnő feeling (érzés). Amikor az adott időben a kuncsaft elfelejti, hogy időre megy, és azt is hogy fizetett érte. Olyan mintha a barátnőjével lenne. Kizárólag a legjobb szolgáltatók kaphatják ezt a rövidítést.  

KF
Kölcsönös francia. Amikor mindkét fél orálisan kényezteti egymást. Az, hogy ez egyszerre történik, (neve 69) vagy felváltva az, e szempontból lényegtelen.

MT
Makk Társ. Az összes olyan vendég, aki hajlandó írásban megosztani a többi vendéggel (makk társakkal)  a megélt tapasztalatait. Ezeket az írásokat kukkolják a kukkolok is.

NF
Natúr francia. Egyszerűbben az orális szex gumi nélkül  

NFV
Natúr francia végig. Testre, esetleg arcra élvezést jelent a NF végén, de semmiképpen nem szájba.

NFVSZ
Szintén natúr francia végig, amikor is a gyerekek a szájba érkeznek meg. Ennek a további kimenetele vagy pzs=papír zsebkendő,  vagy lenyelve történik,  de az egy másik rövidítés.

NFVSZL

Ez is szintén natúr francia végig szájba élvezéssel, a végén lenyelve. Nincs papírzsepis kiköpés, vagy a finisbe a falloszra engedés. Ezek a gyerekek nem látnak napvilágot még részben sem.

SZT
Szex tündér. A szolgáltató hölgyek kulturált megnevezése.

TP
Time pressure. Olyan szolgáltatók kapják, akik sürgetik a kuncsaftot, esetleg a lejárt  idő előtt igyekeznek kitenni a lakásból. Ide tartozik az a jelenség is,  amikor a szolgáltató a szemét le nem veszi az óráról.

PS

Photo Shop (képszerkesztő program amivel a fotós a képeket szebbé teszi. Azok a szolgáltatók kapnak ilyen jelzőt, akiknek a képeik erősen retusáltak és azzal hírdet. Lehet ez, a képeken a smink erősebb mint a fogadáskori, lehet pld. egy nagyobb kebel a képen mint valójában. Bármi ami erő túlzás a képeken a valósághoz képest, de mindenképpen olyan, ami a képeken előnyösebbé teszi a szolgáltatót mint amilyen valójában.

 

I
A jelentése iroda. Az a hely, ahol nem egy szolgáltató van, sajnos még akkor is adható ilyen jel, ha két szolgáltató társult egy helyen.

PI
Azok a MT-k , akik valamely önös okból nem írnak meg tapasztalatokat a többi MT-nak. Az ilyen MT-k egy része ettől függetlenül a rossz véleményeket kinyilvánítja.

KUK
Jelentése, kukkoló. Azok a felhasználók, akik látogatják az oldalt, használják az oldal adta lehetőségeket is, de meg nem osztják írásban a többi felhasználóval, a megélt tapasztalataikat, csak úgymond kukkolnak.  

MNR
Menedzser a jelentése. Gyakorlatilag az a személy, akinek érdekében áll a szolgáltató sikeres és folyamatos munkavégzése. Régi nyelven ez a  strici volt, ám ma már ezt így nem lehet kijelenteni, hisz ez akár egy lakást társbérlőként használó, szintén szolgáltatói mivolttal bíró hölgy is lehet. Ezen túl lehet ez egy élettárs is, aki szintén azt szeretné, hogy jól menjen a „bolt" a párjának, akinek amúgy a foglalkozásával ő is tisztában van. Olyan oldalakon, ahol lehet írásban megosztani a megélt élményeket, ha ilyen menedzser ír az üzlet fellendítése,  vagy reklám céljából, azt kéretik figyelmen kívül hagyni.

Ez a gyűjtemény folyamatosan bővül.

Itt egy példa a használatára:

Kedves MT, tudjátok jól, hogy nem vagyok PI és nem szeretném, hogy rám ragasszátok a KUK jelzőt, ezért elmesélem egy SZT-nél tett látogatásom. Érkezéskor szexi ruhában fogadott, mindent megbeszéltünk, teljesen normál minden nyoma sincs MA vagy KE-nek.  Majd következett a zuhanyzás, ami után már az ágyban is találtam magam vele, KF-nek indult, de kértem, hogy legyen NF belőle és azt 69-be vittem át. Felejthetetlenül tette a dolgát. Kicsit mégis hiányérzetem volt, de ez nem az ő hibájából, rájöttem idő közben, hogy mi is volt az, mivel abszolút nem TP-s a SZT. Hát a DT hiányzott, ezt azonnal abszolváltam is és a vége NFVSZ lett. El sem tudjátok képzelni milyen érzés volt, mikor a NFVSZ végén nem volt zsepi... Csak néztem és akkor kerekedett ki bennem, hogy ez NFVSZL volt. Azonnal ráragasztottam a BF-et.  Elmentem fejben újra, mikor ezt megláttam.:-) Utána mégegyszer kutyában is odapörköltem, jól viselte.  Aki azt hiszi, hogy ez egy MNR írás, az menjen, lesse meg, de ne legyen KUK sem PI és írja is meg, hogy igazam van,  vagy igazam van....?:-) Végülis BN BF lett a minősítés, de a BN csakis a jobbik értelmében. Köszönöm kedves...


MINDEN AZ ALAPBAN, AZAZ ÁTVERÉS MAGASFOKON! 2012.03.08


A legtöbb szolgáltatónál az egy órában 2, a fél órában 1 aktus  van benne. Ebből adódik, hogy a kuncsaftoknak a befejezésre egy, illetve két lehetőségük van az időtől függően. Az a szolgáltató, aki azt írja ki, hogy minden az alapban  van  és  ezek  közt szerepel pld ilyen kiírás, hogy NFVSZ, Arcraélvezés,  testreélvezés,  kézi  levezetés,  közös  maszturbáció,  popó na és ugye a vaginális befejezés is ott van gumiba   stb.  stb.  stb....   az szándékosan veri át kuncsaftjait mosolyogva.  Hogy lehet fer az a szolgáltató azaz SZT, aki ennyi befejezési lehetőséget ad az  alapban,  mikor  tudja,  hogy  maximum ebből a vendég kettőt tud használni, de kifizetnie a magas alapot kell?!

A MAGÁNSZÁMOS HÍVÁSOK ÉS AZOK KEZELÉSE! 2013.08.28
Elég gyakori verzió, mikor rejtett számról próbál érdeklődni a kuncsaft és végül bejelentkezni. Időpontot kérni, címet kiadatni stb stb stb. Ez, ha a szolgáltató felveszi egyáltalán a telefont,  rejtett szám esetén, akkor szinte kizárt, hogy sikerüljön. Esetleg tájékoztatást ad a szolgáltató, de címet nem fog kiadni, és időpontot meg pláne nem fog fenntartani egy olyan érdeklődőnek, aki minden következmény nélkül (fekete lista) átverheti a szolgáltatót. Sok szolgáltató fel sem vesz ilyen hívást, amit én kicsit királylányoskodásnak titulálok, hiszen meddig tart letenni, ha tiszteletlen és meddig tart elmondani a lehetőségeket és hozzátenni, hogy időpontot és címet csak akkor adok ki, ha visszahívsz számkijelzéssel?! Semeddig, aki ilyet nem vesz fel, az számomra nagyképű és nem szolgáltat maximálisan, de erről majd később. A kuncsaft visszahívja, kap címet és időpontot. Ennyi. Ide tartozik még az is, hogy a szolgáltatónak illene megértenie, hogy sokan egy telefont használnak és családja vagy egyéb okból titkolná a számát. Nyilván végül meg kell adni azaz számkijelzéssel kell hívnia, de engedtessék meg hogy eldöntse az aki fizet és van veszíteni valója, hogy kinek és mikor és miért íratja ki a számát. Normál körülmények közt, értse meg a szolgáltató, hogy az ember igyekszik megtalálni a sok lehetőség közül a leg ideálisabbat, és ez nem egy telefonhívás. Ez úgy nyilvánul meg, hogy kér X szolgáltatótól ajánlatot magánszámon és majd végül annak az egynek kiíratja a számát, akihez az elmondottak alapján úgy dönt, hogy el szeretne menni.Nem csodálkznék ha a magánszámot nem felvevő szolgáltatók telefonjára egyre kevesebb hívás futna be!

 

Higiénia

Távozás utáni rajongás
...Majd én kielégítelek vendég érzés..
Kapcsolatot szeretnék a szolgáltatóval

Szívesen látjuk kuncsaftjaink és természetesen szolgáltatóink leveleit is, amiben olyan témát kérnek, hogy elemezzünk ki, amit nem ismernek vagy szeretnék, hogy megismerje a másik oldal is.

A kapcsolat  menüpontban megtaláljátok a címet, amire megírhatjátok.


 

 

HIRDETÉS